Zsalu és állvány kereskedés

ÜDVÖZÖLJÜK

A Melchior-H Kft Bács-Kiskun megyében, Szentkirályon található, ami körülbelül 16 km távolságra fekszik Kecskeméttől. Cégünk a ma már világhírű Szentkirályi Ásványvíz üzemétől néhány száz méterre helyezkedik el.
Vevőinket várjuk 6000 m2-es telephelyünkön, ahol 800 m2-es zárt raktárcsarnokkal rendelkezünk.
Családi vállalkozásunk 2004-től üzemel. Megalapítása óta foglalkozunk új és használt zsalu-, állványrendszerek kereskedelmével Magyarországon ill. Unión belül és kívül.
A Kft. vezetőjének 1990-es években, a német építőiparban szerzett tapasztalata garantálja, hogy a hozzánk forduló érdeklődő a zsalu- és állványozás területén megbízható és gyakorlatorientált szakértelemmel találkozik.
A zsalukhoz és állványokhoz eredeti és jó minőségű utángyártott alkatrészeket egyaránt tudunk biztosítani.

Árukészletünket a technikai fejlődés és vevőigények alapján folyamatosan fejlesztjük, bővítjük.
Cégünk üzleti filozófiájában kiemelt hangsúlyt kap a magyar termékek piacának erősítése, valamint vevőink elégedettsége, és a hosszú távú kapcsolatok kiépítése. Melyet mi sem bizonyít jobban, mint hogy több évre visszamenőleg számos beszállítóinkkal valamint vevőnkkel baráti kapcsolatban állunk.
A fentiekhez minőségi alapanyagok és színvonalas szolgáltatás folyamatos biztosításával járulunk hozzá, illetve igyekszünk rugalmasságunkkal minél több igényt maximálisan kielégíteni.
Több fuvarozó céggel állunk kapcsolatban, így a napi szállítás egyszerűen, gyorsan és biztonságosan lebonyolítható.
Célkitűzéseink között szerepel az árukínálatunk és vevőkörünk folyamatos bővítése, telephelyünk fejlesztése.

IMG_0706

Zsalurendszerek

Kereskedésünkben a magyarországi piacon már régóta ismert és elfogadott fatartós födémrendszert és keretes falzsalukat kínáljuk.

IMG_0817

Állványrendszerek

Homlokzati állványrendszerek, tartós, masszív tűzihorganyzott kivitelben.

IMG_0927

Kiegészítők

Ankerszár, Ankeranya és egyéb kiegészítők mind elérhetőek nálunk.